Kaj Johnson

Professionell videograf

Jag heter Kaj Johnson och är ägare av ”REIN4S Consulting Sweden AB” som driver ”ScandVideo” vilket startade 2016. Tidigare har jag arbetat som tekniker, konsult och IT-chef i över 25 år inom företag såsom Cap Gemini, Associated Press och Rezidor Hotel Group men valde att lämna IT världen för att på heltid ägna mig åt mitt stora intresse – video.

Om Företaget

Jag arbetar som en frilansande videofotograf med passion, kreativitet och noggrannhet. I de fall där behov uppstår samarbetar jag med kompetenta och erfarna samarbetspartners för att utföra uppdraget.

Företaget med det stora företagets kompetens och med det lilla företagets flexibilitet”.

Det är av största betydelse att er video är av högsta kvalité.

Av den anledningen är jag mycket flexibel för att få till de bästa filmsekvenserna och anstränger mig lite extra.

Nöjd-kund garanti

Oavsett Dina önskemål är min filosofi att om du som kund inte nöjd är jag inte heller nöjd. För att ditt köp ska vara lika enkelt som tryggt erbjuder jag en “Nöjd Kund garanti”.

Om Du inom 30 dagar efter att uppdraget har slutförts – den sista fakturan har betalts – inte är nöjd med resultatet så får Du pengarna tillbaka – vartenda öre som uppdraget har kostat!

Gör en intresseanmälan

Söker ni en videograf inför ert bröllop? Fyll i vår intresseanmälan, helt utan förbindelse, så kan vi ge svar på era frågor.