Kontakt & Leverans

Vad händer efter att ni har gjort en intresseanmälan och vad blir resultatet?

Arbetsgång från första kontakt till leverans

De olika stegen vid en intresseanmälan.

j

1. Intresseanmälan

Första kontakten sker genom att ni fyller i och skickar in intresseanmälan. Detta för att dels kontrollera om jag är tillgänglig det aktuella datumet men även för att jag skall förstå omfattningen av era önskemål.

Om ni inte har all information idag så gör det ingenting – vi kompletterar detta senare.

2. Ett personligt möte

Därefter kommer jag att kontakta er för antingen ett telefonmöte, ett videosamtal eller ännu hellre för ett personligt möte öga mot öga.

Detta för att lära mig mer om er historia och vilka ni är som ett par men också för att ni ska känna er bekväma med mig på ert livs viktigaste dag.

i

3. Avtal

Baserat på era önskemål och vårt samtal skickar jag ett avtalsförslag som beskriver uppdraget. Ni skall känna att ni är i trygga händer under förevigandet av er stora dag.

Avtalet accepteras genom underskrift samt att betala bokningsavgiften på 33% av totalpriset vilket garanterar ert bokade datum.

Självklart äger ni rättigheterna till er bröllopsvideo för att kunna publicera den i valfria media, över hela världen och för evighet.

4. Planering

Planeringen av uppdraget börjar, bl.a. genom att besöka lokalerna – antingen på plats eller virtuellt – för bl.a. förutsättningarna för ljud och ljus.

Några veckor innan bröllopsdagen kontaktar jag er på nytt för att ta del av ert schema, dubbelkolla bokningen och för att diskutera detaljer kring er bröllopsdag.

5. Bröllopsdagen

Jag börjar vanligtvis att filma miljöer och lokaler ett par timmar innan vi ses. Därefter finns jag i bakgrunden och diskret förevigar er dag utan att märkas för mycket.

6. Efterarbete

Materialet kommer nu att redigeras som på ett målande sätt beskriver den minnesvärda dagen. Jag lägger på licensierad musik som ni eller jag har valt, gör grafik- och textpåläggning samt ljud- och färg­korrigering.

Redigering utförs med programsviten ”Adobe Creative Cloud” och påbörjas så fort ytterligare en tredjedel av totalpriset är fakturerad och betald.

Två versioner av videon tas fram – en längre och en kortare innehållande höjdpunkterna.

Under hela redigeringsarbetet kommer ni att vara involverade för att kunna göra de justeringar som ni önskar.

Om ni själva önskar redigera materialet så är det också fullt möjligt – ni får då tillgång till allt material för nedladdning efter att återstående av totalbeloppet är betalt.

Detta val innebär också en lägre kostnad då det största arbetet är redigering av materialet (3-4 gånger längre än den faktiska tiden vid filmning).

7. Leverans

Vi levererar alltid videos så snabbt vi bara kan, vårt mål är att det skall ta max 4 veckor. Ni får då en länk till de slutgiltiga versionerna för nedladdning. Om önskemål finns kan de istället levereras på DVD eller USB-minne.

Återstående belopp (33 %) av totalpriset faktureras.

Professionell utrustning

Vi använder oss utav professionell utrustning, bl.a.:

  • Kamera: Panasonic AG-AC160
  • Trådlösa mikrofoner: Sennheiser eW100
  • Digital ljudinspelning: Zoom F8

Om praktiskt genomförbart (väder och tillstånd enligt LFV) använder vi drönare.

Flera versioner

Den längre versionen

Innehåller i stort sett dagens händelser från början till slut, från eventuella förberedelser via vigseln och till eventuell bröllopsfest med tal.

Den kortare versionen

Innehåller höjdpunkterna av den längre versionen, ca 3-5 minuter, och som kan delas med exempelvis vänner på social media.

Båda versionerna levereras i Full HD-format (1080p).

Och självklart har ni rätt att visa er video på valfritt media, över hela världen, utan kostnad och för evighet dvs. vi upplåter den ekonomiska upphovsrätten till er.

Tidigare bröllopsfilmer